Legcsajosabb női típusmodellek

noi_autok_joautok

A nők – tekintve személyiségüket – teljesen más típusmodelleket választanak autók tekintetében, mint a férfiak. Legyen kisebb, de azért mégis csak stílusos, és biztonságosan el lehessen jutni vele A pontból B-be. Természetesen vannak olyan női sofőrök is, akik a nagyobb, szenvedélyesebb típusokat részesítik előnyben, de a nagy átlag leginkább a megbízhatóságra és a könnyű kezelhetőségre esküszik.

Nyilván a mindenkori divat és szokások is fontos meghatározó tényezők, de az alapszabály a legtöbb nőnél ugyanaz, így egyre több autógyártó cég igyekszik csajosabb modelleket is a piacra dobni, ezzel kedvezve a gyengébbik nem autósainak is.

Amit imádnak a nők:

Az új Fiat New 500 Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu) igazi csajos autónak számít és közkedvelt a nők körében. Bár csomagtartója és belső tere nem túl nagy, mégis egyszerű, de nagyszerű. A kis olasz autót akár rosegold színben is meg lehet vásárolni, és számos extra kérhető hozzá. Előnye, hogy kicsi helyre is tökéletesen lehet vele parkolni.

A dinamikus vezetési élményt nyújtó Kia Rio Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu) tökéletes választás lehet nőknek a városi közlekedés során. A legújabb modellben a sávtartó asszisztens segít a sofőrnek biztonságosan a saját sávjában maradni, tolatókamerája pedig a teljes területet belátva biztosítja a tökéletes parkolást.

A csodálatos, pici Toyota Yaris Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu) mindig is a női sofőrök egyik kedvenc választása volt. Hosszú távolságra is kényelmes belső térrel rendelkezik, praktikus és dinamikus kisautó. Az új modellek már hibridként is kaphatóak, így spórolás szempontjából is tökéletes választás lehet, hiszen nem fogyasztanak annyit.

Mióta a Suzuki piacra dobta a pici, ám rendkívül gyors Swiftjének sport Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu) verzióját, igen könnyű dolga van a női vezetőknek. Könnyen kezelhető kis csajos autóról van szó, mely sportos elemeket is magában rejt.

Színválasztás

Tágas beltérrel és 80 féle verzióban összepárosítható szín- és megjelenés kombinációkban kapható a Renault Captur Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu) ,mely szintén a hölgyeknek kedvez. Az egyértelműen népszerű sikermodell számos tárolórekesszel rendelkezik belül, így lesz hova pakolni a női sofőröknek az autóba. A rengeteg extrával felszerelt autó ideális lehet a SUV szerelmeseinek.

Női luxus autó

Tipikus női luxuskategória a Mercedes GLA-ja Eladó új és használtautó | JóAutók.hu (joautok.hu), mely egy kisebb SUV, hatalmas hátsó belső térrel és csomagtartóval. A maximális vezetési élményt kettős digitális kijelző is támogatja, a zenei világot pedig 12 hangszóró szolgáltatja. Ezt a darabot a Mercedes kifejezetten női szegmensének célozta.

Ajánlott cikkek

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ne maradjon le legfrissebb híreinkről vagy éppen eseményeinkről. A hírlevélről később bármikor leiratkozhat.

Tudnivalók a JóAutók Garanciáról

Ezért ne hagyd ki a

-t

Ezért ne hagyd ki a

-t

JóAutók Bázis Garanciával védve vagy a legfájdalmasabb meghibásodások ellen:
  • motorra, váltóra 12 hónap / 20.000 km garancia
  • a futamidő alatt korlátlan számú alkalommal, alkalmanként bruttó 300.000 forintig javíthatsz
  • gyári, vagy gyárival azonos szintű alkatrészekkel, gyári szakértelemmel, 30.000 Ft-os önrésszel
JóAutók Bázis+ Garanciával még magasabb szinten véded autódat:
  • motorra, váltóra, turbóra 12 hónap / 20.000 km garancia
  • a futamidő alatt korlátlan számú alkalommal, alkalmanként bruttó 450.000 forintig javíthatsz
  • gyári, vagy gyárival azonos szintű alkatrészekkel, gyári szakértelemmel, önrész nélkül

A JóAutók Prémium Garancia a gyári garanciás új autókéval közel egyenértékű védelmet biztosít autód számára:

  • minden fixen beépített, nem kopó-forgó mechanikus, elektromos, elektronikus, pneumatikus és hidraulikus szerkezeti elemre 12 hónap / 20.000 km garancia
  • a futamidő alatt korlátlan számú alkalommal, alkalmanként maximum bruttó 1.000.000 forintig javíthatsz
  • gyári, vagy gyárival azonos szintű alkatrészekkel, gyári szakértelemmel, 50.000 Ft-os önrésszel
Ne vegyél használt autót JóAutók Garancia nélkül!
“Mikor érdemes a Garanciát preferálni a Szavatossággal szemben?” és hasonló érdekes kérdesek a GYIK-ban: