Vissza
Évjárat2016. 11.
Teljesítmény112 kW (152LE)
Kilométeróra állás130 224 km
ÜzemanyagBenzin
SebességváltóManuális / kézi
Műszaki érvényes2025. 03.
shield JÁRMŰ ADATOK
shield FELSZERELTSÉG
Kék háttérrel jelöltük az alapfelszereltségen felüli extrákat.
Nincs adat a felszereltségről
shield LEÍRÁS

AKÁR 24 HÓ KIBŐVÍTETT MŰSZAKI GARANCIÁVAL! MAGYARORSZÁGI LEINFORMÁLT GÉPKOCSI KM GARANCIÁVAL! NETTÓ ÁR 4.84M Ft A BRUTTÓ VÉTELÁR ÁFÁT TARTALMAZ, VÁLLALKOZÁSOK KÖLTSÉGTAKARÉKOS NYÍLTVÉGŰ PÉNZÜGYI LÍZINGGEL ÉS KEDVEZŐ *EURÓS FINANSZÍROZÁSSAL VÁSÁROLHATJÁK! Részletre * 1.237.000 Ft befizetéssel * biztonságos FIX forint alapon!

A gépkocsi műszakilag bevizsgált + festékvastagság mérési jegyzőkönyv. Vásárláshoz kedvező forint alapú részletfizetést biztosítunk. Csereautóját beszámítjuk, amely ha hitellel terhelt, hitelét lezárjuk.

További extrák: Elektromosan állítható külső visszapillantók, Állítható magasságú vezetőülés, Állítható magasságú utasülés, Szövetkárpit, Állítható kormány, Osztottan dönthető hátsó ülések, Csomagtérroló, Hátsó középső fejtámla, Gyermekülés rögzítés (ISOFIX), Fényszórómagasság állítás, Keréknyomás ellenőrző rendszer

shield MŰSZAKI ÁLLAPOTLAP
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shield

Akár 3 év garanciával

shieldMÉRÉSI EREDMÉNYEK
Karosszéria festékvastagság (mikrométerben)

Szakvélemény: A gépjármű karosszériáján külső beavatkozás / újrafényezés nyomai nem láthatók. A műanyag karosszéria elemeken repedés, javítás nyomai nem láthatók. Nem található fóliázás az autón.

Car Frame
157
129
121
-
126
128
-
152
130
130
124
Gumiabroncsok - téligumi garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal elsőfirestone8 mm2020
bal hátsófirestone8 mm2020
jobb elsőfirestone8 mm2020
jobb hátsófirestone8 mm2020
Gumiabroncsok - nyári garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal első-- mm-
bal hátsó-- mm-
jobb első-- mm-
jobb hátsó-- mm-

Szakvélemény: A gumiabroncsok megfelelő állapotban vannak. A gumiabroncsok megfelelő állapotban vannak. A gumi mintázata a 4 keréken egyforma.

shield ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÖSSZEFOGLALÁSA
Az autó összességében korrekt állapotban van. A korban és futásban hozzá hasonló autókhoz képest megfelelőesztétikai állapot jellemzi, ezért ha valakinek számít a külcsín, bátran dönthet emellett a példány mellett. A biztonságot meghatározó alkatrészek kapcsán nem találtunk semmilyen kivetnivalótaz autó a közúton történő üzemszerű használatra alkalmas. A vételáron felül komolyabb ráfordítást az autóra vélhetően nem kell eszközölni,mert az autó általános műszaki alkatrészeinek állapota átlagon felüli. Mivel a kötelező és extra tartozékok, illetve felszereltségek szempontjából az autó elfogadható szintet képviselaz üzemeltetés és a későbbi újraértékesítés szempontjából is megfelelő vételnek számít. A kormány állása megfelelő. A próba út során nem húzott egyik irányba se az autó. A lámpatestek gyáriak!A motor poros, nem történt motortér mosás A mért értékek alapján eredeti fényezésű gépkocsi.
shield 360 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS EREDMÉNYEI
shield SZAKVÉLEMÉNY
“MEGVÉTELRE KIEMELTEN AJÁNLOTT.”
Biztonságot befolyásoló alkatrészek állapota: Átlagon felüli állapot.
Esztétikai állapot: Az autó korához és futásához képest kiemelkedő állapot.
Általános műszaki alkatrészek állapota: Átlagon felüli állapot.
Tartozékok és extrák: Az elvárásoknak megfelelő szint.
Az állapotvizsgálat során felmért 360 átvizsgálási pont közül ennyiben találtunk említésre méltó hibát vagy eltérést: 20.
Az átvizsgálási pontok 94%-ban hibátlanok.
shield ÉRTÉKELÉSI IRÁNYELVEINK
AKI AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉST ELVÉGEZTE:
Szőke Norbert (Műszaki szakértő, Állapotfelmérés.hu)
SZAKMAI PROFIL:
Szakmában eltöltött idő:15 év
Évente átlagosan felmért autók száma:1100 db
Felmért autók átlagos árfekvése:12.1M Ft
Állapotfelmérésünk célja a majdani tulajdonos vásárlási düntésének támogatása, így az átvizsgálás során kifejezetten a magánszemély vásárlók számára legfontosabb kérdéseket válaszoltuk meg:
“Biztonságosan használható-e az autó”: megvizsgáltuk a mindennapi biztonságos használat szempontjából legfontosabb területeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek az autó biztonságos napi használatát befolyásolhatják.
“Van-e kötelezően javítandó műszaki hibája”: más szóval “lesz-e kötelező kiadás a vételáron felül”. Ennek keretében átvizsgáltuk az általános műkszaki alkatrészeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek javítása kötelező (lesz) az autó üzembiztos napi használatához.
“Milyen az esztétikai állapota”: olyan, kora és futásteljesítménye alapján nem szokványos esztétikai hibákat kerestünk, ami más, hasonló korú-futású autónál nincsen. Egy horzsolás a lökhárítón minden esetben esztétikai hiba, de egy apró kavicsfelverődés a motorháztetón használt autóknál szokványos jelenség.
”Várható-e további járulékos kiadás / spórolás az üzemeltetés során”: kell-e pótolni valamilyen tartozékot (pl. defektjavító), vagy spórolunk-e valamilyen meglévővel (pl. vonóhorog). Segíti-e a majdani tovább értékesítést valamilyen különleges extra, vagy van-e számlával igazolt cserélt alkatrész, esetleg friss műszaki.
Ezek alapján soroljuk be az autót „megvételre feltételesen ajánlott”, „megvételre ajánlott”, „megvételre kiemelten ajánlott”, illetve „megvételre minden szempontból ajánlott” kategóriákba.
shield AUTÓ ELŐÉLETE ÉS DOKUMENTUMAI
Hirdetés dokumentáltsága
Dokumentum galéria
shield ELADÓ
AUTÓ DUAL BÉKÉSCSABA
KERESKEDÉS ADATAI
Cím: 5600 Békéscsaba Szarvasi út 117.Alapítva: 1996
Kereskedés méreteÓriási (150+ autó)
Autók átlagos árfekvése12,9 M Ft
Cégnév:Autó Dual
Adószám:11053844-2-04
KERESKEDÉS TOVÁBBI AUTÓI
KERESKEDÉS HÁTTERE ÉS SZOLGÁLTATÁSAI

Minősített prémium kereskedő

Rendezett céges háttér
Rendezett szakmai háttér
Vásárlók által értékelhető
Minősített autóállomány
Kiemelkedő ügyfélértékelések
HELYI SZERVIZELÉS
HITELÜGYINTÉZÉS
GÉPJÁRMŰ ÜGYINTÉZÉS
GARANCIA ÜGYINTÉZÉS
BIZTOSÍTÁS ÜGYINTÉZÉS
KÉSZPÉNZES FELVÁSÁRLÁS
BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS
AUTÓ KÖLCSÖNZÉS
AKI A TELEFONT FELVESZI
shield HIRDETÉS ADATOK
Hirdetéskód: uzyg335
Hirdetés jelentése