Vissza
JóAutók által átvizsgálva
Évjárat2012. 08.
Teljesítmény103 kW (140LE)
Kilométeróra állás201 412 km
ÜzemanyagBenzin
SebességváltóTiptronic
Műszaki érvényes2025. 12.
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shield JÁRMŰ ADATOK
shield FELSZERELTSÉG
Kék háttérrel jelöltük az alapfelszereltségen felüli extrákat.
Nincs adat a felszereltségről
shield LEÍRÁS
Az autó kívül-belül szép állapotú. - Új kora óta magyarországi. - Második hölgy tulajdonostól. - Garantált, leellenőrzött kilométerfutással. - Mindig precízen karbantartották, végig vezetett szervizkönyves. - Motorja nagyon szépen jár és meglepően dinamikus, váltója tökéletesen vált. - Minden kifogástalanul működik benne, a klímája is jéghideg. - Megbízható, kényelmes családi autó. - Friss műszakival kerül átadásra. További extrák: Állítható kormány, Állítható magasságú vezetőülés, Azonnal elvihető, Autóbeszámítás lehetséges, Garázsban tartott, Mo-i első forgalomba helyezésű, Második tulajdonostól, Nem dohányzó, Rendszeresen karbantartott, Törzskönyv
shield MŰSZAKI ÁLLAPOTLAP
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shieldMÉRÉSI EREDMÉNYEK
Karosszéria festékvastagság (mikrométerben)

Szakvélemény: A gépjármű karosszériáján az elemek egy része gyári fényezésű, ám bizonyos elemeken újrafényezés nyomai találhatók. A motorháztető, csomagtartótető, jobb hátsó sárvédő festékvastagságának eltérése a gyári értéktől arra utal, hogy az elemen vélhetően olyan sérülés, horpadás történt, amit szakszerűen javítottak. A műanyag karosszéria elemeken repedés, javítás nyomai nem láthatók. Nem található fóliázás az autón. A fényezett elemek esetében szabad szemmel nem látható az eltérés, szakszerű javítás történt. A mérési eredmények értelmezéséhez fontos tudni, hogy 150 mikronig a festékvastagság általában eredeti fényezésre utal, de bizonyos típusoknál a magasabb, de egységes értékek is ebbe a kategóriába tartoznak.

Car Frame
360
109
215
133
150
112
800
127
137
134
140
Gumiabroncsok - téli garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal első-- mm-
jobb első-- mm-
bal hátsó-- mm-
jobb hátsó-- mm-
Gumiabroncsok - nyári garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal elsőSebring6 mm4117
jobb elsőSebring6 mm4117
bal hátsóSebring6 mm4117
jobb hátsóSebring6 mm4117

Szakvélemény: A gumiabroncsok odalfala repedezett.

shield 360 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS EREDMÉNYEI
Állapotfelmérésünk célja a majdani tulajdonos vásárlási döntésének támogatása, így az átvizsgálás során kifejezetten a magánszemély vásárlók számára legfontosabb kérdéseket válaszoltuk meg:
“Biztonságosan használható-e az autó”: megvizsgáltuk a mindennapi biztonságos használat szempontjából legfontosabb területeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek az autó biztonságos napi használatát befolyásolhatják.
“Van-e kötelezően javítandó műszaki hibája”: más szóval “lesz-e kötelező kiadás a vételáron felül”. Ennek keretében átvizsgáltuk az általános műkszaki alkatrészeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek javítása kötelező (lesz) az autó üzembiztos napi használatához.
“Milyen az esztétikai állapota”: olyan, kora és futásteljesítménye alapján nem szokványos esztétikai hibákat kerestünk, ami más, hasonló korú-futású autónál nincsen. Egy horzsolás a lökhárítón minden esetben esztétikai hiba, de egy apró kavicsfelverődés a motorháztetón használt autóknál szokványos jelenség.
”Várható-e további járulékos kiadás / spórolás az üzemeltetés során”: kell-e pótolni valamilyen tartozékot (pl. defektjavító), vagy spórolunk-e valamilyen meglévővel (pl. vonóhorog). Segíti-e a majdani tovább értékesítést valamilyen különleges extra, vagy van-e számlával igazolt cserélt alkatrész, esetleg friss műszaki.
Ezek alapján soroljuk be az autót „megvételre feltételesen ajánlott”, „megvételre ajánlott”, „megvételre kiemelten ajánlott”, illetve „megvételre minden szempontból ajánlott” kategóriákba.
shield AUTÓ ELŐÉLETE ÉS DOKUMENTUMAI
Auto története
shield ELADÓ
LAKOS AUTÓKERESKEDÉS
KERESKEDÉS ADATAI
Cím: 2370 Dabas Vasút u. 127.Alapítva: 2006
Kereskedés méreteKözepesen nagy (26-40 autó)
Cégnév:Lakos Autókereskedés
Adószám:13837055-2-13
KERESKEDÉS TOVÁBBI AUTÓI
KERESKEDÉS HÁTTERE ÉS SZOLGÁLTATÁSAI

Minősített prémium kereskedő

Moderáció
Rendezett céges háttér
Rendezett szakmai háttér
Vásárlók által értékelhető
GÉPJÁRMŰ ÜGYINTÉZÉS
BIZTOSÍTÁS ÜGYINTÉZÉS
KÉSZPÉNZES FELVÁSÁRLÁS
BIZOMÁNYOS ÉRTÉKESÍTÉS
AKI A TELEFONT FELVESZI
Lakos Gergelytulajdonos
ÜzenetküldésÜzenetet küldök
shield HIRDETÉS ADATOK
Hirdetéskód: 100229636