Vissza
JóAutók garanciával rendelkezikJóAutók által átvizsgálva
Évjárat2020. 07.
Teljesítmény110 kW (148LE)
Kilométeróra állás182 588 km
ÜzemanyagDizel
SebességváltóManuális / kézi
Műszaki érvényes2026. 01.
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shield

Akár 3 év garanciával

shield JÁRMŰ ADATOK
shield FELSZERELTSÉG
Kék háttérrel jelöltük az alapfelszereltségen felüli extrákat.
Nincs adat a felszereltségről
shield LEÍRÁS
CarPáti Kft.-Igényes szép állapotú. Szervizkönyve végig vezetett ,ezt Ön is megtudja tekinteni a dokumentum fülre kattintva. A teljes fedélzeti irodalma meg van. Magas felszereltségű kényelem és biztonság tekintetében is. Euro 6 környezetvédelmi besorolású. Magyar adatalappal rendelkezik , csak arra vár hogy nevére vegye és vihető is haza. Ügyintézőnk startra kész. Hitelre is megvásárolható, Ft. alapú konstrukció ,előtörlesztési és véglezárási lehetőséggel. Csere és beszámítás is szóba jöhet. Hívjon bizalommal ,és jöjjön el tekintse meg folyamatosan változó kínálatunkat. NÁLUNK AUTÓT IS TUD BÉRELNI! Már több mint 14 éve az Önök szolgálatában ! Autóinkra GARANCIA kérhető (tájékoztatásért hívja kollégáinkat)! Nagyítható HD képek! CARPÁTI KFT, BUDAPEST SZÍVÉBEN az Örs Vezér terétől csak 3 percre(nem az éles saroknál lévő nagy telep) az M0.autóúttól 5 percre Kistarcsai kihajtó 3.számú út! Vállalunk: Hitelügyintézést és AKÁR CSAK EGY UTAZÁSSAL - EMAILEN keresztül, csak akkor írja alá a szerződést ha tetszik az autó -Így nem kell feleslegesen felutaznia a papírokkal (akár magánszemélytől vásárolni kívánt autóra is, ha PÉNZRE VAN SZÜKSÉGE saját autóra visszhitelt intézünk), Bizományosi értékesítést(egyedi feltételekkel, ÖN SIKERDÍJJAL NEM TARTOZIK FELÉNK), Átírási procedúrát, készpénzes autófelvásárlást(HA MÁSHOL ÖVÖN ALULI ÁRON SZÁMOLJÁK BE GÉPKOCSIJÁT KÉRJEN ÁR AJÁNLATOT TŐLÜNK IS)! Nézze meg további AKCIÓS ÁRÚ kínálatunkat a JÁRMŰVEK UGYANITT funkció alatt! Öreg, esetleg sérült autó beszámítás lehetséges(TELEPHELYÜNKÖN BESZÁMOLUNK-MEGVÁSÁROLUNK MINDEN GÉPJÁRMŰVET ÉVJÁRATTÓL, FELSZERELTSÉGTŐL FÜGGETLENÜL, MELY ÉRVÉNYES MŰSZAKI VIZSGÁVAL RENDELKEZIK ÉS A SAJÁT LÁBÁN JÖN BE TELEPHELYÜNKRE! )! NYITVATARTÁSUNK: H-P: 9-18, SZ: 9-12. V: ZÁRVA. KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN ( GÉPJÁRMŰ VÉTELÁR KIFIZETÉSE VAGY FOGLALÓZÁS ) telefonáljon és egyeztetünk! Ha telefonon nehezebben vagyunk elérhetőek, kérem próbálkozzanak többször a túlterheltség miatt! ///0620-484-3028 /// 0670-420-4011 KÖSZÖNJÜK!)  A hirdetés nem minősül hivatalos ajánlattételnek! További extrák: Bluetooth interfész, Hangszigetelő üvegek, Elektromosan állítható külső visszapillantók, Fűthető szélvédőmosó fúvókák, , , Hővédő üvegek, Állítható magasságú vezetőülés, Állítható magasságú utasülés, Szövetkárpit, Állítható kormány, , Osztottan dönthető hátsó ülések, Csomagtérroló, Metálfényezés, Hátsó középső fejtámla, Gyermekülés rögzítés (ISOFIX), Parkoló asszisztens, Sávtartó asszisztens, Keréknyomás ellenőrző rendszer, , , Átvizsgáltatható, Rendszeresen karbantartott, , 2 gyári kulcs, Alig használt, Autóbeszámítás lehetséges, Keveset futott, Nem dohányzó, Azonnal elvihető, Motorbeszámítás lehetséges, Törzskönyv
shield MŰSZAKI ÁLLAPOTLAP
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shield

Akár 3 év garanciával

shieldMÉRÉSI EREDMÉNYEK
Karosszéria festékvastagság (mikrométerben)

Szakvélemény: Az autó karosszériaelemeinek festékvastagság-értékei a gyári kategóriába esnek. A mérési eredmények értelmezéséhez fontos tudni, hogy 150 mikronig a festékvastagság általában eredeti fényezésre utal, de bizonyos típusoknál a magasabb, de egységes értékek is ebbe a kategóriába tartoznak.

Car Frame
124
130
118
111
113
113
116
99
128
118
114
Gumiabroncsok - téli garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal elsőMichelin3 mm3619
jobb elsőMichelin3 mm3719
bal hátsóMichelin4 mm4119
jobb hátsóMichelin4 mm4519
Gumiabroncsok - nyári garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal első-- mm-
jobb első-- mm-
bal hátsó-- mm-
jobb hátsó-- mm-

Szakvélemény: A gumiabroncsok cseréje javasolt.

shield 360 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS EREDMÉNYEI
Állapotfelmérésünk célja a majdani tulajdonos vásárlási döntésének támogatása, így az átvizsgálás során kifejezetten a magánszemély vásárlók számára legfontosabb kérdéseket válaszoltuk meg:
“Biztonságosan használható-e az autó”: megvizsgáltuk a mindennapi biztonságos használat szempontjából legfontosabb területeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek az autó biztonságos napi használatát befolyásolhatják.
“Van-e kötelezően javítandó műszaki hibája”: más szóval “lesz-e kötelező kiadás a vételáron felül”. Ennek keretében átvizsgáltuk az általános műkszaki alkatrészeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek javítása kötelező (lesz) az autó üzembiztos napi használatához.
“Milyen az esztétikai állapota”: olyan, kora és futásteljesítménye alapján nem szokványos esztétikai hibákat kerestünk, ami más, hasonló korú-futású autónál nincsen. Egy horzsolás a lökhárítón minden esetben esztétikai hiba, de egy apró kavicsfelverődés a motorháztetón használt autóknál szokványos jelenség.
”Várható-e további járulékos kiadás / spórolás az üzemeltetés során”: kell-e pótolni valamilyen tartozékot (pl. defektjavító), vagy spórolunk-e valamilyen meglévővel (pl. vonóhorog). Segíti-e a majdani tovább értékesítést valamilyen különleges extra, vagy van-e számlával igazolt cserélt alkatrész, esetleg friss műszaki.
Ezek alapján soroljuk be az autót „megvételre feltételesen ajánlott”, „megvételre ajánlott”, „megvételre kiemelten ajánlott”, illetve „megvételre minden szempontból ajánlott” kategóriákba.
shield AUTÓ ELŐÉLETE ÉS DOKUMENTUMAI
shield ELADÓ
CARPÁTI KFT.
KERESKEDÉS ADATAI
Cím: 1163 XVI. kerület Veres Péter út 17. (Lándzsa u. sarok)Alapítva: 2009
Kereskedés méreteNagy (41-80 autó)
Cégnév:CarPáti Kft.
Adószám:14873098-2-42
KERESKEDÉS TOVÁBBI AUTÓI
KERESKEDÉS HÁTTERE ÉS SZOLGÁLTATÁSAI

Minősített prémium kereskedő

Moderáció
Rendezett céges háttér
Rendezett szakmai háttér
Vásárlók által értékelhető
Minősített autóállomány
Kiemelkedő ügyfélértékelések
AKI A TELEFONT FELVESZI
Kárpáti Viktorügyvezető
ÜzenetküldésÜzenetet küldök
shield HIRDETÉS ADATOK
Hirdetéskód: 100289394