Szerviz

KE-OR Car Kft. központi szerviz
Munkafelvétel, alkatrész, időpont egyeztetés

Kecskés Krisztián
ügyvezető

Leírás

Ha számít a minőség és a megbízhatóság!

Magyarországi, teljes mértékben leinformált km futású és eredetű, minőségi használt autókat kínálunk!
Kereskedésünk 2017-ben a ténylegesen nálunk vásárolt ügyfeleink hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzései alapján az Év Kereskedése lett Közép-Magyarország régióban (országos szinten a 4 legjobb kereskedés közé kerültünk).
Szintén a hivatalos ügyfél elégedettségi visszajelzés alapján 2018-ban is kiérdemeltünk a Kiemelten Ajánlott Kereskedés kitüntetést és mindezen felül a Gold Fogyasztói Vélemény Tanúsítványt is megkaptuk.
2019-ben az ügyfelekhez való készséges hozzáállás és a kifogástalan munkavégzés eredményeként a Tisztességes Vállalkozás Tanúsítványt érdemeltük ki.

 1. második felében egy újabb elismeréssel lettünk gazdagabbak. Az elérhető legrangosabb Elit Vállalkozások Tagságot érdemeltük ki, amit csak azok a vállalkozások kaphatnak meg, akik a vásárlói visszajelzések alapján legalább 2 éve kifogástalanul végzik a munkájukat.
  Minden autónkat a KEKKH és JSZP központi gépjárműadat-nyilvántartásból leinformáljuk még megvásárlás előtt, így kizárólag jogtiszta, tehermentes, kőrözés alatt sem szereplő, leinformált eredetű és garantált futásteljesítményű autókat veszünk meg illetve adunk el.
  Ebből kifolyólag minden autónk km óra állásának valódiságára visszavásárlási garanciát vállalunk.
  Mindezen felül minden saját autónk az országos szinten elismert Bosch szervizben teljes műszaki átvizsgáltatáson esik át, a műszeres diagnosztikát és a festékréteg vastagság mérést is beleértve, így minden saját autónk egy mindent átfogó hivatalos műszaki állapotlappal és hivatalos festékréteg vastagság mérési jegyzőkönyvvel is rendelkezik, mely az adás-vételi szerződés részét képezi.
  Mindezen felül minden saját autónk vételára az 1 év műszaki garancia biztosítást is magában foglalja.
  Ebből kifolyólag nálunk biztosan nem kell sem eltitkolt hibáktól, sem eltitkolt múltbéli sérülésektől tartani, a saját autóink meghirdetett állapotára és km futására egyaránt garanciát vállalunk!
  Azonnali eredetiségvizsgálatot biztosítunk.
  Igény esetén kedvezményes műszaki garancia biztosítás megkötésére is van lehetőség.
  Autófinanszírozási ügyintését is vállalunk, szerződött partnerünk az MKB Euroleasing.
  Autóbeszámítás kizárólag számunkra kedvező feltételekkel, piaci ár alatt lehetséges.
  Minden tőlünk telhetőt igyekszünk megtenni, hogy minden kedves érdeklődőnk a lehető legtöbb információ birtokába kerülhessen a nálunk kinézett autóval kapcsolatban, ezért történik meg minden autónk futásteljesítményének, eredetének és múltbéli sérüléseinek a leinformálása valamint teljes műszaki átvizsgáltatása egy független és valóban országos szinten elismert szervizben.
  Nálunk elsődleges szempont a minőség és a megbízhatóság, a becsületes és őszinte ügyfélkezelés.
  Várjuk sok szeretettel régi és leendő kedves ügyfeleinket!
  Kereskedésünkbe történő indulás előtt minden esetben telefonon történő egyeztetés javasolt!
  Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 09:00-18:00; Szombat: 09:00-16:00. Vasárnap kizárólag előző nap történő időpont egyeztetést követően és komoly vételi szándék esetén lehetséges az autók megtekintése.