Autó-R-Tempó Kft.Autó-R-Tempó Kft.

Leírás

Az Autó-2-Tempó Kft 1995-es fennállása óta arra törekszik, hogy megrendelőink megbízható partnernek tekintsék társaságunkat, melyet korrekt kapcsolatra alapozva, megrendelői igényeknek megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatás nyújtásával kívánunk megvalósítani és folyamatosan fejleszteni. Ezt a kiváló eredményt munkatársaink ügyfél orientált hozzáállásának, kimagasló 23 éves szakmai tudásának és az ügyfelekkel kialakított nem egyszer barátságig menő kapcsolatának köszönhetjük. Továbbiakban köszönhetjük a Mercedes-Benz magyarországi vezérképviselete dolgozóinak, akik közvetetten és nagymértékben hozzájárultak a díj eléréséhez.
Az Autó-2-Tempó kft munkatársai nem csak kollégák, hanem egy nagy család, mely a hozzá érkezőket szívesen látja és minden tudásával, erejével azon dolgozik, hogy kellemes benyomással vendégként érezze magát, és ne egy szükséges rosszként élje át a nálunk eltöltött időt.
Felemelő érzéssel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink nem csak napi kapcsolatainkban köszönik meg és jelzik vissza empatikus magatartásunkat velük szemben. Büszkén tettük ki cégünk falára az oklevelet és a molinót mely a 2011-ben 2015-ben és 2016-ban elért eredményünket tükrözi, ezzel is megköszönve ügyfeleink lojalitását, megelégedettségét.
Céljaink további elérése érdekében minden munkatársunk alapvető feladata és kötelessége a minőség kulturált fejlesztése, megrendelőink által megfogalmazott követelmények maximális teljesítése, folyamatos tökéletesítése valamint a hibák megelőzésével kiváló minőségű szolgáltatás biztosítása. Győződjön meg minden leendő ügyfelünk arról, hogy munkatársaink komolyan törekszenek arra, hogy ügyfeleink a maximális kiszolgálást kapják.”
Összefoglalva Juhász András ügyvezető kiemelte: „Mi tudjuk, hogy csak az ügyfeleink által elismert minőség biztosítja a jövőnket.”

Szerviz

Autó-2-Tempó központi szerviz
Munkafelvétel, alkatrész, időpont egyeztetés

Ajánlataink(7 db)

Autó értékesítés

Juhász Péter
értékesítési vezető