Vissza
joautok garanciával rendelkezik
Évjárat2020. 01.
Teljesítmény96 kW (128LE)
Kilométeróra állás45 892 km
ÜzemanyagBenzin
SebességváltóAutomata
Műszaki érvényes2023. 12.
shield JÁRMŰ ADATOK
shield FELSZERELTSÉG
Kék háttérrel jelöltük az alapfelszereltségen felüli extrákat.
Nincs adat a felszereltségről
shield LEÍRÁS
THM 5,9%-tól! AKCIÓS FINANSZÍROZÁS 4m Ft hitelösszegig! - ÚJKORÁBAN MAGYARORSZÁGON VÁSÁROLT, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, ELSŐ TULAJDONOSTÓL SZÁRMAZÓ, 7 SZEMÉLY SZÁLLÍTÁSÁRA ALKALMAS JÁRMŰ, AMELYET AKÁR 1 ÉV GARANCIÁVAL VIHET HAZA KERESKEDÉSÜNKBŐL! -- PATYOLATTISZTA, MÁRKASZERVIZBEN LEKÉRDEZHETŐ ELEKTRONIKUS MÚLT! -- SÉRÜLÉSMENTES, GYÁRI FÉNYEZÉSŰ KAROSSZÉRIA, AMELYET ÁLLAPOTLAPUNKKAL IS IGAZOLUNK! -- GYÁRI MULTIMÉDIÁS HIFI ÉRINTÉSÉRZÉKENY KIJELZŐVEL, APPLE CARPLAY és ANDROID AUDIO FUNKCIÓKKAL! -- Bőrborítású multikormány és bőr váltógomb, könyöklő, sötétített üvegek hátul, tolóajtó mindkét oldalon, zárható és hűthető kesztyűtartó, stb. ----- MEGLEPETÉSEK HELYETT - A 88 pontos részletes állapotlapunk segítségével Ön teljes körű tájékoztatást kaphat járműveink műszaki és esztétikai állapotát illetően. ----- További extrák: Hővédő üvegek, Sötétített üvegek, Autóbeszámítás lehetséges, Rendszeresen karbantartott, Garázsban tartott, Keveset futott, Nem dohányzó, Mo-i első forgalomba helyezésű, Törzskönyv, 2 gyári kulcs, Első tulajdonostól
shield MŰSZAKI ÁLLAPOTLAP
Joautok_ikon_atvizsgalva
shield

360 pontos állapotfelmérésen átesett jármű

shield

JóAutók.hu független műszaki szakértője által átvizsgálva

shield

Minden említésre méltó eltérés képpel és szöveggel dokumentálva

shield

Akár 3 év garanciával

shieldMÉRÉSI EREDMÉNYEK
Karosszéria festékvastagság (mikrométerben)

Szakvélemény: A festékvastagság mérés során a típusnak megfelelő gyári értékeket mértem. A műanyag karosszéria elemeken repedés, javítás nyomai nem láthatók. Nem található fóliázás az autón. Eredeti fényezésű gépkocsi.

Car Frame
112
106
131
124
127
136
135
130
131
130
126
Gumiabroncsok - téli garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal első-- mm-
jobb első-- mm-
bal hátsó-- mm-
jobb hátsó-- mm-
Gumiabroncsok - nyári garnitúra
GyártóProfilmélys.DOT szám
bal elsőcontinetal5 mm2019
jobb elsőcontinetal5 mm2019
bal hátsócontinetal5 mm2019
jobb hátsócontinetal5 mm2019

Szakvélemény: A gumiabroncsok megfelelő állapotban vannak. A gumiabroncsok megfelelő állapotban vannak. A gumi mintázata a 4 keréken egyforma.

shield ÁLLAPOTFELMÉRÉS ÖSSZEFOGLALÁSA
Az autó összességében ritka korrekt állapotban van. A korban és futásban hozzá hasonló autókhoz képest átlagon felüliesztétikai állapot jellemzi, ezért ha valakinek számít a külcsín, ne keressen tovább, ennél jobb lehetőség nem nagyon fog szembe jönni. A biztonságot meghatározó alkatrészek kapcsán nem találtunk semmilyen kivetnivalótaz autó a közúton történő üzemszerű használatra maximálisan alkalmas. A vételáron felül komolyabb ráfordítást az autóra vélhetően nem kell eszközölni,mert az autó általános műszaki alkatrészeinek állapota megfelelő. Mivel a kötelező és extra tartozékok, illetve felszereltségek szempontjából az autó elfogadható szintet képviselaz üzemeltetés és a későbbi újraértékesítés szempontjából is megfelelő vételnek számít. Újszerű állapotú gépkocsi.
shield 360 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS EREDMÉNYEI
shield SZAKVÉLEMÉNY
“MEGVÉTELRE MINDEN SZEMPONTBÓL AJÁNLOTT.”
Biztonságot befolyásoló alkatrészek állapota: Átlagon felüli állapot.
Esztétikai állapot: Átlagon felüli állapot.
Általános műszaki alkatrészek állapota: Átlagon felüli állapot.
Tartozékok és extrák: Az elvárásoknak megfelelő szint.
shield ÉRTÉKELÉSI IRÁNYELVEINK
AKI AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉST ELVÉGEZTE:
Szőke Norbert (Műszaki szakértő, Állapotfelmérés.hu)
SZAKMAI PROFIL:
Szakmában eltöltött idő:15 év
Évente átlagosan felmért autók száma:1100 db
Felmért autók átlagos árfekvése:12.1M Ft
Állapotfelmérésünk célja a majdani tulajdonos vásárlási döntésének támogatása, így az átvizsgálás során kifejezetten a magánszemély vásárlók számára legfontosabb kérdéseket válaszoltuk meg:
“Biztonságosan használható-e az autó”: megvizsgáltuk a mindennapi biztonságos használat szempontjából legfontosabb területeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek az autó biztonságos napi használatát befolyásolhatják.
“Van-e kötelezően javítandó műszaki hibája”: más szóval “lesz-e kötelező kiadás a vételáron felül”. Ennek keretében átvizsgáltuk az általános műkszaki alkatrészeket, és olyan hibákat kerestünk, melyek javítása kötelező (lesz) az autó üzembiztos napi használatához.
“Milyen az esztétikai állapota”: olyan, kora és futásteljesítménye alapján nem szokványos esztétikai hibákat kerestünk, ami más, hasonló korú-futású autónál nincsen. Egy horzsolás a lökhárítón minden esetben esztétikai hiba, de egy apró kavicsfelverődés a motorháztetón használt autóknál szokványos jelenség.
”Várható-e további járulékos kiadás / spórolás az üzemeltetés során”: kell-e pótolni valamilyen tartozékot (pl. defektjavító), vagy spórolunk-e valamilyen meglévővel (pl. vonóhorog). Segíti-e a majdani tovább értékesítést valamilyen különleges extra, vagy van-e számlával igazolt cserélt alkatrész, esetleg friss műszaki.
Ezek alapján soroljuk be az autót „megvételre feltételesen ajánlott”, „megvételre ajánlott”, „megvételre kiemelten ajánlott”, illetve „megvételre minden szempontból ajánlott” kategóriákba.
shield AUTÓ ELŐÉLETE ÉS DOKUMENTUMAI
Hirdetés dokumentáltsága
shield ELADÓ
ROLAND-AUTÓ KFT.
KERESKEDÉS ADATAI
Cím: 3780 Edelény Hrsz.: 699/9Alapítva: 2003
Kereskedés méreteNagy (41-80 autó)
Cégnév:Roland-Autó Kft.
Adószám:13060592-2-05
KERESKEDÉS TOVÁBBI AUTÓI
KERESKEDÉS HÁTTERE ÉS SZOLGÁLTATÁSAI

Minősített prémium kereskedő

Moderáció
Rendezett céges háttér
Rendezett szakmai háttér
Vásárlók által értékelhető
Minősített autóállomány
Kiemelkedő ügyfélértékelések
AKI A TELEFONT FELVESZI
shield HIRDETÉS ADATOK
Hirdetéskód: uuzukyj
Hirdetés jelentése